Home PageAlgemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Door het plaatsen van uw bestelling gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Ondernemingsgegevens

Nine Design
Koestraat 79
2270 Herenthout
Tel.: +32 (0)497 85 70 15
Email: info@ninedesign.be
KBC BE98 7350 3709 3693
BTW BE 0822.051.541

Herroepingsrecht

Als klant heb je het recht om af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief. Dit alles kan enkel binnen de 14 kalenderdagen na levering van de producten.

De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de klant.

Zodra we de geretourneerde artikels terug in ons bezit hebben, wordt de retour binnen de 3 werkdagen verwerkt. Het betaalde bedrag wordt teruggestort via onze betaalprovider Mollie. De uiteindelijke terugstorting is afhankelijk van hun voorwaarden.

In geval van een gedeeltelijke retour, worden enkel de geretourneerde artikelen terugbetaald.
In geval van een volledige retour, worden de geretourneerde artikelen alsook de verzendkosten terugbetaald.

Terugbetaling gebeurt enkel bij onbeschadigde artikels die ongeopend in hun originele verpakking zitten.

Het herroepingsrecht geldt niet op artikels die op maat werden gemaakt, zoals drukwerk met naam bvb.

Auteursrecht

De inhoud van de website, de ontwerpen en concepten op deze site zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Nine Design (CommEnts) of rechthoudende derden. Er mag enkel gebruik gemaakt worden van fotomateriaal indien daar op voorhand schriftelijke toestemming voor is gevraagd. De ontwerpen en illustraties op deze site mogen dus niet aangepast, gedrukt of gereproduceerd worden.

Prijswijzigingen

Nine Design (CommEnts) kan op elk moment de prijzen van haar diensten/producten wijzigen. De geldende prijs is diegene die wordt weergegeven in de webshop op het moment van het plaatsen van de bestelling.

Levering

Levering binnen Herenthout (2270) is gratis. Voor alle andere bestemmingen gelden de tarieven voor verzending via Bpost (gewone post of bpack).

Kleine producten zoals wenskaarten worden in een gewone enveloppe in de brievenbus gedeponeerd, hetzij via persoonlijke aflevering, hetzij via Bpost.

Bij persoonlijke aflevering van grotere pakketten zullen wij u vragen om een tijdstip van levering door te geven. Dit gebeurt via mail, zodra uw pakket klaar is voor verzending.

Wijzigingen algemene voorwaarden

Nine Design (CommEnts) kan op elk moment deze algemene voorwaarden wijzigen en aanvullen.